Kinderboekenweek

De kinderboekenweek staat voor de deur. Van 4 t/m 15 oktober worden door het hele land activiteiten georganiseerd rondom het thema ‘Bij mij thuis’. Met dit thema kun je alle kanten op, als het zich maar afspeelt in of rondom jouw huis. Ook christelijke boekhandel Hadassa in Maassluis heeft een leuk programma, naast de lees- en prentenboeken over het thema in de winkel.

Op woensdag 4 oktober om 13.30 uur is Irma Moekestorm bij Hadassa.

Zij heeft speciaal voor de kinderboekenweek het prentenboek ‘Kabaal in het Kwetternest’ geschreven. Een prentenboek voor kinderen van de onderbouw vol grappige rijmpjes en prachtige illustraties. Pimpelmeesje Sil gaat er op uit om te kijken of het ergens anders beter is dan thuis. Hij maakt spannende avonturen mee, maar of hij een betere plek vindt?

Ga je mee met hem op reis? Dan zul je zeker veel leren over vreemde vogels!

Irma zal interactief voorlezen uit dit prentenboek en daarna kun je zelf een voederhuisje voor Sil maken of bouw je eigen droomhuis!

Ook kun je meedoen aan een kleurwedstrijd. Je maakt daarmee zelfs kans op een gesigneerd exemplaar van het boek.

De kleurplaten kun je vanaf 27 september ophalen in de winkel of downloaden via de website van Hadassa www.hadassamaassluis.nl of van Irma Moekestorm www.knipoog.nu. Inleveren kan tot en met 4 oktober in de winkel op Noordvliet 17.

Het boek ‘Kabaal in het Kwetternest’ is die middag ook te koop bij Hadassa. In de actieweken kost het slechts € 7,45.

Heb je interesse in deze leuke middag en ben je tussen de vijf en tien jaar oud? Geef je dan snel op. Kom even langs of mail naar info@hadassamaassluis.nl. Want vol = vol!

Download hier de kleurplaten:

Kleurplaat 1
Kleurplaat 2